13 / 05 / 2024

Ersin Kırtıl

Ersin Kırtıl

Polocountry İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz 2013 tarihinde Fatih, Tahtakale Caddesi'nde kuruldu

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Kürtün Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kürtün Belediyesi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Merkez Bankası'ndan örtülü faiz artırımı!

Politika faizini artırmayan Merkez Bankası, likiditeyi kısarak, dövize yönelmeyi azaltmak istiyor. Merkez, geç likidite borç verme faizini yüzde 11’e yükselterek örtülü faiz artırımı gerçekleştirdi

Kırtıl Akdeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtıl Akdeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kırtıl, Şaban Kırtıl, Harun Kırtıl ve Meryem Kırtıl imzasıyla kuruldu.

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, basit bir plan notunun kapsamını genişleterek kaçak yapılara af çıkardı. İstanbul’da kaçak durumda olan birçok hastane ve okulun bodrum katlarına örtülü imar affı getirildi.

Karayolları Köprülü Kavşağı açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin trafiği rahatlatmak için Kocasinan Bulvarı’ndaki dört kavşakta yapmış olduğu köprülü kavşaklardan ilki törenle hizmete girdi.

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanlarında dönüşüm başlıyor!

Kapatılan kükürt işletmesine ait lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında değerlendirilmesi için çalışma başlatıldı. Büyük proje için Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ve ekibi Keçiborlu'ya geldi.

Tosya Dört Yol'daki köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor!

Tosya Dört Yol mevkii'nde başlatılan alt geçit, dere yatağı ıslahı ve servis yolu güzergahı hazırlama çalışmaları hızla yol alıyor. Başkan Şahin, "İlçemiz modern bir köprülü kavşak ile hizmet alacak" dedi.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Kürtün Vadisi için hazırlanan bölünmüş yol projesi yayımlandı!

Tirebolu ilçesinden başlayıp Gümüşhane-Trabzon karayolu Kürtün yol ayrımına kadar halihazırdaki 86 kilometrelik çift şeritli yol, yaklaşık yüzde 30’u tünel, köprü ve viyadükle geçilecek şekilde 74 kilometrelik bölünmüş yola dönüşecek...

Karadeniz'in çılgın projesi: Kürtün vadisi geçidi!

Çılgın proje ile Tirebolu ilçesinden başlayıp Gümüşhane-Trabzon karayolu Kürtün yol ayrımına kadar halihazırdaki 86 kilometrelik yol, yaklaşık yüzde 30’u tünel, köprü ve viyadükle geçilecek şekilde 74 kilometrelik bölünmüş yola dönüşecek.

Mall Of İstanbul AVM, 7 Haziran'da büyük açılışını yapacak!

Mall Of İstanbul AVM'nin açılışı 23 Mayıs'ta gerçekleşmişti. 7 Haziran'da büyük açılışını yapacak olan Mall Of İstanbul AVM'de aynı gün Ajda Pekkan konser verecek ve en uzun alışveriş gecesi yaşanacak

Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Ersin Kırtıl Haberi

Ersin Kırtıl
Polocountry İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. Polocountry İnşaat Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Polocountry İnşaat Yapı Anonim Şirketi adres: Fatih, Tahtakale Caddesi,...