27 / 04 / 2024

ersin turhan

ersin turhan

Mat İnşaat Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ersin Turhan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 830 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mat İnşaat'ın acı günü! Doğan Turhan hayatını kaybetti!

Mat İnşaat San. ve Tic A.Ş' nin kurusu, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri Engin Turhan ve Ersin Turhan'ın babaları Doğan Turhan hayatını kaybetti.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Ersin Tezol Kimdir?

Mehmet Ersin Tezol kimdir? Mehmet Ersin Tezol’un mesleği nedir? Mehmet Ersin Tezol hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Nusret Turhan, Panora GYO İcracı Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ersin tarafından kuruldu.

ersin turhan Haberi

ersin turhan

Mat İnşaat Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ersin Turhan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 830 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Mat İnşaat Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret konularında faaliyet gösterilmesi.


Mat İnşaat Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beşiktaş, Abide-i Hürriyet Caddesi, Seyfi Demirsoy Apartmanı,...