04 / 05 / 2024

Ersoy Çakır iletişim

Ersoy Çakır iletişim

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ersoy Çakır iletişim Haberi

Ersoy Çakır iletişim

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. c) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar d) Şirket her türlü bilardo...