20 / 05 / 2024

ersoy ceylan

ersoy ceylan

Bkmtur İç Turizm Müdürü Ersoy Ceylan, dünya pazarlarında yaşanan düşüşün Türkiye’de iç turizm ve Rus pazarıyla telafi edildiğini söyledi

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesi yenileniyor!

Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ozan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Parkı hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe haklının nefes alabileceği yeni bir yeşil alanı daha ilçeye kazandırdı. Mehmet Akif Ersoy Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları tanıtıldı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı..

Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda 1+1 ’dan 3+1 ’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor .Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Ceylan İnşaat, Yeni Yüzyıl projesine başladı!

Ceylan İnşaat, Göztepe’de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”na başladı. Muammer Ceylan, projeyle ilgili konuştu...

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükselen Muhteşem Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 192 adet daire bulunuyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

ersoy ceylan Haberi

ersoy ceylan

Ceylan, yabancıların Türkiye’ye taleplerinin kriz nedeniyle düştüğünü, 2012 sezonunu yerli tatilcilerin kurtaracağını söyledi. Ramazan döneminde tesislerin misafirlere cazip olmak için fiyat avantajı sunduğunu belirten Ceylan, “Oteller fiyatları geçen yıla göre yüzde 15-20 aşağıya çekti. Bu rakamlardan hareketle bir kişi geçen yıla göre yüzde 20-30 daha ucuz tatil yapma fırsatı yakalıyor”...