04 / 05 / 2024

Ertan Şahin imar planları

Ertan Şahin imar planları

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti.

Yapı denetiminden geçmeyen binalara iskan veriliyor! İmar barışında sıkıntı var!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisler Derneği Başkanı Nazmi Şahin, yapı denetiminden geçemeyen binaların imar barışından iskan aldığına dikkat çekti. İşte Nazmi Şahin'in o açıklamaları...

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Samsun'un imar sorunu çözülecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Şahin, bölgede imar sorununun çözüleceğini açıkladı.

İmar barışı yapıların yüzde 40’ını krediye uygun hale getirecek!

İmar barışı kanunu ile yaklaşık 13 milyon gayrimenkulün imar affından yararlanması bekleniyor.  Tapu kurucusu ve CEO'su Emre Erşahin, bu yapıların da yüzde 40'ının krediye uygun hale geleceğini söyledi.

Pendik'te imar sorunu çözülüyor!

Pendik’te gerçekleştirilen yatırımları anlatan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “İlçede gerçekleştirilen kentsel dönüşümle imar sorunu tamamiyle ortadan kalkmış olacak” dedi.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Altınordu ve Gülyalı'da imar revizyonlarına eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi.

Yapısal oluşumu etkileyen en önemi unsur imar planı ve rant!

Mimarlar Odası Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin, günümüzde, yapısal oluşumu etkileyen en önemi unsurun imar planı ve rant olduğunu dile getirerek, "Estetik kaygılar ekonomik çıkarlara göre şekilleniyor" dedi

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Ertan Şahin imar planları Haberi

Ertan Şahin imar planları

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti. Göreve geldiği ilk günden bu yana yapılan çalışmalarla planları onay aşamasına getirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, şöyle devam etti:“Arkadaşlarımızla birlikte planlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bunu günün yoğunluğu içerisinde tamamlamamız mümkün değil çünkü günlerce çalışmaya dayalı bir çalışma olması gerekiyor. Bu anlamda da daire müdürleri arkadaşlarımız ve şehir planlamacısı arkadaşlar ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalarla Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili bir çalışmamız var. Kozlu Belediyesinin imar planları biz gelmeden önce dava konusu edilmiş ve bizim göreve geldiğimiz günlerde bu dava sonucu bize tebliğ edilmişti ve Kozlu’muz maalesef plansız hale gelmişti. Biz bundan sonraki...