02 / 05 / 2024

Samsun'un imar sorunu çözülecek!

Samsun'un imar sorunu çözülecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Şahin, bölgede imar sorununun çözüleceğini açıkladı.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Şahin, soruları cevaplandırdı.

Samsun Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, imar sorunlarının çözüleceğini açıklayan Şahin, “İnşallah bu imar sorununun çözümü için bir çalışma yapacağız. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ile bir araya gelerek mahallenizdeki imar sorununun çözüme kavuşması için kafa yoracağız. İçiniz rahat olsun. Bizler çözüm için bu görevdeyiz. Sizlerin yüzünün gülmesi bizlerin mutlu olma sebebidir. Bizim amacımız hoş bir seda bırakmak. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için çabalıyoruz" açıklamasında bulundu.

Adalet Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Erkan Malkoç, İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Soylu, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 


Geri Dön