27 / 04 / 2024

Ertan Yetim emlak konut gyo

Ertan Yetim emlak konut gyo

Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi olan Ertan Yetim kimdir? Ertan Yetim'in eğitim ve iş hayatı ile ilgili bilgiler için tıklayınız...

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yondemir tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

T Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Karayel ve Nihal Dengi ortaklığında kuruldu.

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

Ese Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Yeşil tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyeleri ve görevleri!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu son halini aldı. Genel Müdür Murat Kurum'un bakan olması sonrasında yeni genel müdür Ertan Keleş oldu...

Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş oldu!

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş oldu.

Ertan Yetim Emlak Konut'un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Ertan Yetim emlak konut gyo Haberi

Ertan Yetim emlak konut gyo

Ertan Yetim kimdir?

Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yetim, 1966 Trabzon doğumlu. 1984 yılında Trabzon Lisesi’nden mezun olan Ertan Yetim, 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.


1988 ile 1997 arası özel sektörde inşaat mühendisi, şantiye şefi ve Teknik Müdürlük görevlerinde bulunan Erkan Yetim, 1997 – 2004 arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki KİPTAŞ’ta kontrol amiri olarak görev yaptı.


Ertan Yetim, 2004 – 2005 arası TOKİ İştiraki Emlak Pazarlama İnşaat Şirketinde Genel Müdürlük yaptı. 2005 yılında Emlak Konut G.Y.O. A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini üstlendi.


2007'de TOKİ'de uzman olarak göreve başladı ve halen bu görevi devam etmekte olup TOKİ tarafından Emlak Konut G.Y.O. A.Ş.’ de görevlendiren, Erkan Yetim, evli ve iki çocuk...