28 / 04 / 2024

Ertan Yetim hayatı

Ertan Yetim hayatı

Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi olan Ertan Yetim kimdir? Ertan Yetim'in eğitim ve iş hayatı ile ilgili bilgiler için tıklayınız...

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Ertan Yetim Emlak Konut'un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Emlak Konut'un başkanı yine Ertan Yetim oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı yine Ertan Yetim oldu. İşte diğer komite üyeleri..

Katarlıların gözü 'Kanal İstanbul' arazisinde!

Katar’da bu yıl ikincisi düzenlenen gayrimenkul fuarı Expo Turkey By Qatar 2018’de açıklamalar yapan Emlak Konut Başkanı Ertan Yetim önemli açıklamalarda bulundu. 

Türkiye pazarı Katarlı yatırımcılara anlatıldı!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, “Türkiye pazarındaki fırsatları Katarlı yatırımcılara anlattık” dedi.

Emlak Konut yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Nisan'da yapılacak genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından Ertan Yetim, Murat Kurum, Sami Er ve Mehmet Özçelik aday olarak gösterildi.

Emlak Konut geri alım programı açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın gerekli görülen durumlarda alınabilecek paylar için fon ayrılması ve işlemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim veya Genel Müdür Murat Kurum tarafından yürütülecek.

Emlak Konut GYO şirket paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO "Şirket paylarının geri alımı" ile ilgili madde çerçevesinde şirket hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımı yapabilmesi için Ertan Yetim veya Murat Kurum'a yetki verildi.

Çömlekçi 1. Etap Kentsel Dönüşümü için toplantı yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak ile birlikte Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Murat Kurum ile İstanbul'da bir araya geldi.

Ertan Yetim kimdir?

Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi olan Ertan Yetim kimdir? Ertan Yetim'in eğitim ve iş hayatı ile ilgili bilgiler için tıklayınız...

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, olağan genel kurul toplantısının müzakere ve oylama sonucunu açıkladı. Sonuca göre Ertan Yetim yönetim kurulu başkanı oldu...

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyesi adaylarını belirledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2013 tarihinde yapacağı Olağan Genel Kurul toplantısında Ertan Yetim, Murat Kurum, Ali Seydi Karaoğlu ve Mehmet Kahraman'ı yeniden yönetim kurulu üyesi olarak aday gösterecek...

Ukra Hayat daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor!

Ispartakule'de yer alan Ukra Hayat'ın lansmanı 15 Kasım Perşembe günü yapılıyor. Ukra Hayat'ta lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Ertan Yetim hayatı Haberi

Ertan Yetim hayatı

Ertan Yetim kimdir?

Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yetim, 1966 Trabzon doğumlu. 1984 yılında Trabzon Lisesi’nden mezun olan Ertan Yetim, 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.


1988 ile 1997 arası özel sektörde inşaat mühendisi, şantiye şefi ve Teknik Müdürlük görevlerinde bulunan Erkan Yetim, 1997 – 2004 arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki KİPTAŞ’ta kontrol amiri olarak görev yaptı.


Ertan Yetim, 2004 – 2005 arası TOKİ İştiraki Emlak Pazarlama İnşaat Şirketinde Genel Müdürlük yaptı. 2005 yılında Emlak Konut G.Y.O. A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini üstlendi.


2007'de TOKİ'de uzman olarak göreve başladı ve halen bu görevi devam etmekte olup TOKİ tarafından Emlak Konut G.Y.O. A.Ş.’ de görevlendiren, Erkan Yetim, evli ve iki çocuk...