03 / 05 / 2024

Ertem Ertunga biyografi

Ertem Ertunga biyografi

Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga kimdir? Ertem Ertunga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertem Ertunga, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga..

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Yeni ekonomi modelinin ayrıntıları belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Danışmanı Cemil Ertem tarafından hazırlanan raporda "Yeni Ekonomik Modelin" temel amaçları sıralandı. Sunumda "Kur avantajı ve yatırımların artmasıyla ihracatın arttırılması ve cari fazla ile dış borca bağımlılığın sonlandırılması amaçlanmaktadır" denildi.

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kavuk, Ertunga Avcı, Ramazan Toktay, Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Ataman ve Serkan Ertem tarafından açıldı. 

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Kripto paralar için düzenleme yolda!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem ülkemizde yaşanan Thodex dolandırıcılığı sonrası kripto paralar için düzenlemenin yapılacağını dile getirdi. 

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ertem ve Arif Demirtaş tarafından kuruldu.

Bab'da DEAŞ'ın yıktığı ecdat yadigarı caminin restorasyonunda son aşamaya gelindi!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem yaptığı açıklamada, Suriye'de DEAŞ tarafından ağır hasar verilen, ecdat yadigarı El Bab Ulu Cami'nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Selimiye Camisi'nin restorasyon projesi tamam!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, "Edirne'deki en önemli vakıf eserlerinden Selimiye Camisi'nin restorasyon projesi hazır. Niyetimiz bu sene içerisinde başlayabilmek" ifadelerini kullandı...

16 yılda 5 bin 250 vakıf eseri restore edildi!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, yaptığı açıklamada "Son 16 yılda 5 bin 250 restorasyon gerçekleştirdik. Bunlardan 100'ü yurt dışında. Yurt dışında 2013 yılından sonra restorasyon yapmaya başladık. Ondan önce hiç yoktu." diye konuştu.

Ertem Ertunga biyografi Haberi

Ertem Ertunga biyografi

Ertem Ertunga kimdir?

Ertem Ertunga, 1966 yılında Düsseldorf’ta kurulan “Lambart & Partners”ın devamı niteliğindeki “Ertem Ertunga Mimarlık ve Şehir Planlamacılığı Grubu”nu 1979 senesinde kurdu. 


İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Ertem Ertunga, birçok uluslararası ödül, yayın ve profesyonel başarısından aldığı destekle, müşterilerine yenilikçi, işlevsel, çevreye saygılı ve ekonomik tasarım çözümleri sunmayı amaç edinmiştir.


Ertem Ertunga tasarımındaki mükemmeliyet ve kişiselleştirilmiş müşteri ilişkileri ile tanınmaktadır. Ana amacı sürekli kaliteli servis, yaratıcı tasarımlar ve fonksiyonel çözümler ile müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak tatmini sağlamak ve beklentilerin ötesine geçmektir.


40 yılı aşkın tecrübesi kendisine profesyonellik ve tasarım kalitesi açısından olağanüstü bir bilinirlik kazandırmıştır.


Ertem Ertunga’nın renkli kişiliği, sanata olan yakınlığı, ve mükemmeliyeti hedefleyen sürekli arayışı mimari projelerine güçlü bir şekilde yansımaktadır.


İletişim bilgileri:

Ertem Ertunga Mimarlık 


Kaya Aldoğan Sok. No:15 Kat:2

34394 Zincirlikuyu İstanbul -...