08 / 05 / 2024

ertuğrul kardeşler mefruşat

ertuğrul kardeşler mefruşat

Ankara'da tekstil sektörünün önde gelen firmalarından Ertuğrul Kardeşler Mefruşat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, kış aylarında perdelerin önemine dikkati çekerek, perdelerle ısı tasarrufu yapmanın mümkün olduğunu söyledi...

Miras paylaşacak kardeşler nelere dikkat etmeli?

Aile tarafından bırakılan miras paylaşımlarında kardeşler arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve sonrasında çıkna sorunlar karşısında atılabilecek adımlar vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Buna göre, kardeşler eşit payda miras almak zorunda mı?

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Ertuğrul 6 Bursa projesi 686 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje içerisinde 22 konut ve 12 dükkan bulunuyor. Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ertuğrul 6 Bursa projesinde daireler 185 bin TL'den başlıyor!

Bursa İli 'nde yer alan Ertuğrul 6 Bursa projesi Atış Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ertuğrul 6 Bursa projesinde daireler 185 bin TL'den başlıyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.

Beş Kardeşler Otomotiv Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Otomotiv Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Bağça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Reysaş GYO Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı.

Davutoğlu Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ürfi Davutoğlu, Erol Davutoğlu, Nagip Davutoğlu, Hıfzı Davutoğlu, Fikri Davutoğlu, Veledin Davutoğlu ve Necati Davutoğlu tarafından kuruldu.

Davutoğlu Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ürfi Davutoğlu, Erol Davutoğlu, Nagip Davutoğlu, Hıfzı Davutoğlu, Fikri Davutoğlu, Veledin Davutoğlu ve Necati Davutoğlu tarafından kuruldu.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Öngün Kardeşler Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngün Kardeşler Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Zan, Abdulgafur Öngün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir?

İç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çakır Kardeşler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Kardeşler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde kuruldu.

ertuğrul kardeşler mefruşat Haberi

ertuğrul kardeşler mefruşat


Ankara'da tekstil sektörünün önde gelen firmalarından Ertuğrul Kardeşler Mefruşat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, kış aylarında perdelerin önemine dikkati çekerek, perdelerle ısı tasarrufu yapmanın mümkün olduğunu söyledi. 


Başkent'in köklü perde üreticilerinden olan, dünyanın dört bir yanına Türk perdelerini ihraç eden Ertuğrul Kardeşler Mefruşat Şirketi, havaların soğumasıyla birlikte ısı tasarrufu sağlayan ürünleri görücüye çıkardı. Şirket yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, özellikle ısınma sorunu olan daire ve işyerlerinde mevcut stor perdelerin ısı ileten izolasyon astarıyla kaplanmasını önerdi. Ertuğrul, "Farklı kalınlıkta olan bu kumaşlar yüzde 65 polyester ve yüzde 35 alüminyum folyo esaslı, alüminyum dış yüzeyi sayesinde ısıyı tutarak dışarı iter kullanıldığı mekanların ısı kaybını önler" dedi. 


En iyisi iki takım perde

Perde ihtiyacı olanlara kış ve yaz mevsiminde kullanmak üzere iki takım...