28 / 04 / 2024

Ertürk İnşaat kampanya

Ertürk İnşaat kampanya

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yondemir tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Kuveyt Türk'ten Türk işi kampanya! Harcadıkça kazanacaksınız! Hemen bu habere bakın!

Kuveyt Türk öyle bir kampanya yaptı ki ulus olarak herkesin beğenisini aldı. 200 TL harcama yaptığınızda 20 TL kazanacaksınız. işte kampanyanın detayları.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Ertürk İnşaat kampanya Haberi

Ertürk İnşaat kampanya

Samsun'da proje üreten Ertürk İnşaat, yeni kampanyasını başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından enflasyonla mücadeleye destek verdiklerini açıklayan şirketin yönetim kurulu başkanı Levent Ertürk, tarihi bir kampanyaya imza attıklarını söyledi.

Samsun Haber Gazetesi'nden Yunus Ünlü'nün haberine göre, Atakum'da herkesi ev sahibi yapmak istediklerini söyleyen Ertürk, konut sahibi olmak isteyenlere 0.98 faiz oranı imkanı sunuyor. 

Kampanya ile ilgili detayları paylaşan Ertürk, ''Atakum'un en güzel semtlerinden bir olan Ömürevlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her kesime hitap eden ve halkımızın bütçesine uygun olarak başlattığımız bu kampanya da evsiz insan kalmasın istiyoruz. Satışlarımız sınırlı sayıda olduğundan Samsunlular bu kampanyayı kaçırmasın'' diye konuştu.

Ertürk, konuşmasına şu şekilde devam etti: ''Son yıllarda gelişen ve büyüyen Atakum'da Ertürk İnşaat A.Ş olarak her kesime uygun kaliteli ve...