02 / 05 / 2024

Eruh-Fındık Yolu kamulaştırma

Eruh-Fındık Yolu kamulaştırma

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

TMO eylül ayı fiyatlarını güncelledi! 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

BİM'den Birlikten Berekete kampanyası! Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü!

BİM Birlikte Berekete kampanyasını duyurdu. İndirim kapsamında, Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Güncel fındık fiyatları! Fındık fiyatları ne kadar? 14 Temmuz fındık fiyatları!

Fındık fiyatları araştırılan konular arasında yer alıyor. Fındık fiyatları kaç TL? İşte detaylar!

Fındık fiyatlarına büyük zam! Türk lirası bazında rekor seviyeye çıktı

Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki zam furyasına fındık da eklendi. Sezon başında kilogramı 24 lira olan fındık Türk lirası bazında rekor seviyeleri gördü.

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Eruh-Fındık Yolu kamulaştırma Haberi

Eruh-Fındık Yolu kamulaştırma

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları Kapsamında  Siirt ve Şırnak'ta bazı alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.


Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için