06 / 05 / 2024

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Seda Ulucak tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Topatan Caddesi'nde kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amiras Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amiras Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Erva Sındıraç  tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Renom Enerji Yapı Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Renom Enerji Yapı Tesisat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Mandıralı tarafıdan kuruldu.

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'nin, kaba inşaatı bitmek üzere. Hastanenin çevre düzenlenmesinin ve havalandırma tesisatının yapılmaya başlandığı görüntülendi...

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat Haberi

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat

Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Seda Ulucak tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Topatan Caddesi'nde kuruldu.


Erva Tesisat Yapı Malzemeleri ve İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat yapımı mesken, toplu konut, yol, köprü , baraj, liman,sondaj kuyusu, fabrika atölye, depo, spor tesisleri, kanal,  kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, ,içme suyu ve boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün  yapımı alımı, satımı,yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2-Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b. altyapı inşaatları, tersaneler, havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşa etmek, inşasını taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak ,  3- Her türlü  enerji tesisleri doğalgaz, elektrifikasyon...