14 / 05 / 2024

Eryap A.Ş emrullah eruslu

Eryap A.Ş emrullah eruslu

Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Samsun'da binaların yüzde 81,3'ünün temelinin kontrol ettirilmediğini, halkın yüzde 70'inin evinde yalıtımsızlık nedeniyle ısı kaybı yaşadığım açıkladı.

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Citeçi tarafından kuruldu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Eryap A.Ş emrullah eruslu Haberi

Eryap A.Ş emrullah eruslu


Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Samsun'da binaların yüzde 81,3'ünün temelinin kontrol ettirilmediğini, halkın yüzde 70'inin evinde yalıtımsızlık nedeniyle ısı kaybı yaşadığım açıkladı. 


Eruslu "Yalıtımsızlık nedeniyle binaların taşıyıcı donatısındaki paslanma, yüksek nem oranıyla birlikte daha da hızlı ilerley erek deprem coğrafyasında bulunan Samsun için kritik bir önem taşımakta" dedi. Eruslu, Samsun Anemon Otel'de 3 Haziran Salı günü düzenlediği basın sohbet yemeğinde hem Türkiye genelinde, hem de Samsun kentinde yalıtım konusundaki gelişmeler hakkında bilgi...