02 / 05 / 2024

eryap polimer dış cephe kaplaması fiyatları

eryap polimer dış cephe kaplaması fiyatları

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Vanden Polimer Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vanden Polimer Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

ACO Polimer Beton Kanalları yüksek dayanım özelliğiyle dikkat çekiyor!

ACO’nun dış yüzeylerin su drenajı için geliştirdiği Polimer Beton Kanalları, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Bakü Expo Center’da düzenlenecek, Hazar bölgesinin en büyük yapı etkinliği olan BakuBuild 2015’e katılıyor.

Eryap ihracat dalında ödül aldı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi ERYAP, İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar Ödülü”nü 2013 yılında olduğu gibi, 2014 yılında da iki dalda almaya hak kazandı.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Eryap 90 bayisini Antalya'da 5 yıldızlı otellerde ağırladı!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yıldızlı otellerde ağırladı.Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan bayiler ve aileleri düzenlenen gezi ve etkinliklerde birlikte eğlenme fırsatı yakaladılar.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Eryap 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 2013 yılı boyunca gerçekleştirdiği ihracattaki başarılı performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı...

eryap polimer dış cephe kaplaması fiyatları Haberi

eryap polimer dış cephe kaplaması fiyatları

 Toplantıda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesindeki yenilikler de aktarıldı. 

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:"Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık. 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde, sadece rakamlarla belirlenen hedefleri değil, sosyal paydaşlanmızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'nın Prestijli Projelerine Wooler İmzası Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi Incek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde...