03 / 05 / 2024

erzincan 35 milyon yatırım

erzincan 35 milyon yatırım

Erzincan Belediyesinin 2015 yılı içerisinde yürüteceği çalışmaların ve projelerin toplu başlangıç töreni ve yatırım sezonunun açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. 2015 yılında yapılacak olan çalışmaların ve projelerin startı verildi.

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Tüketici kredilerinin 415 milyar 35 milyon lirası konut!

Açıklanan rakamlara göre tüketici kredileri tutarı, 5 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla 8 milyar 746 milyon TL artışla 1 trilyon 328 milyar 678 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu kredilerin 415 milyar 35 milyon TL'si konut...

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon TL üzerinden IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok için kira sözleşmesi imzalayacak. 

Tapuda 35 milyonluk vurgun Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'yle engellendi! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tapuda sahteciliğin önüne daha hızlı geçmek amacıyla geçen sene Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni (EKDS) başlattıklarını ve böylece 35 milyon liralık vurgunun önüne geçildiğini söyledi.

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Gebze'de 35.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli Gebze'de yer alan arsayı 35 milyon 122 bin 620 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kepez ilçesi, Küçütçü Mahallesi'nde yer alan arsayı 35 milyon 280 bin TL'ye satıyor...

erzincan 35 milyon yatırım Haberi

erzincan 35 milyon yatırım

Belediye Sarayı önünde düzenlenen törene Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve belediye personeli katıldı.


Erzincan Belediyesi Mehteran ekibi konseri ile başlayan program, saygı duruyu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Belediye halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “30 Mart 2014 yılında başladığımız hizmet hamlesinin birinci yılını tamamlamış olduk. Ekibimizle birlikte kamu kurum kuruluşlarımızla birlikte, Valimizin ilimize gelmesiyle birlikte çok büyük yatırım ve projelere imza atmaya devam ediyorum. Hepimiz bu şehrin sakini değiliz, sahibiyiz. Erzincan’da yaşayan herkes ile birlikte hepimiz bu şehrin sahibiyiz. Sahibi olarak hareket ediyoruz. Şehrimize güzle şeyler...