28 / 04 / 2024

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...



Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı. 

Avrupakent GYO tarafından 1 Mart 2024 tarihinde yapılan toplantısında, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul rezidans binasında bulunan 92, 99, 115 ve 121 nolu bağımsız bölümlerin satın alınmasına karar verildi. 

Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'da yer alan 4 bağımsız bölmün 35 milyon 200 bin TL bedelle satın alınacağı ve ödemenin peşin yapılacağı belirtildi. 

Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. tarafından mevcut işletme ve kira sözleşmesi şartları çerçevesinde işletilmesine karar verildi. 

Söz konusu satın alma işlemi ile Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul rezidans binasındaki bağımsız bölüm sayısı 140'a ulaştı. Satın alınacak olan gayrimenkuller konut nitelikli ancak ticari işletmenin bir parçası. 

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul dan 35.2 milyon TL ye 4 adet konut alıyor!

Residences Avrupa TEM İstanbul projesinde açık ve kapalı otopark alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, fitness center, ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, sauna, kapalı devre kamera sistemi, yangın alarm sitemi, tüm hacimlerde sprinkler ve 24 saat özel güvenlik hizmeti sunuluyor. 

Proje, 4 bodrum, zemin ve 26 normal kat olmak üzere toplam 31 kattan meydana geliyor. Binada kat irtifakı kurulmuş durumda. Ayrıca, projede, 12 adet dükkan ve 141 rezidans daire olmak
üzere toplam 153 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 

Radisson Residence bünyesinde toplam 150 adet residence oda ve 4 adet iş yeri yer alıyor. Söz konusu gayrimenkul, İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunuyor. 

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları bünyesindeki sırasıyla16, 17, 20 ve 21. normal katlarında konumlu olan 92, 99, 115 ve 121 bağımsız bölüm nolu 4 adet daireyi satın alıyor. 

Artaş Holding, bu yıl 6 projesini teslim edecek! 

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!


 


Geri Dön