15 / 05 / 2024

erzincan belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

erzincan belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Erzincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamın da yürüttüğü Erzincan’ın en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı ve iş yerlerinin kuraları çekildi...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Erzincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzincan Hocabey ve Kızılay mahallelerindeki alanın tamamını kentsel dönüşüm sahası ilan ettiklerine dikkat çekti. Kurum, Merkez Çarşı ve Başbağlar Mahallesi'nde de çalışmalara başlanacağını belirtti.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

erzincan belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

erzincan belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları


Erzincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamın da yürüttüğü Erzincan’ın en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı ve iş yerlerinin kuraları çekildi. 


Kura Çekimi esnasında bir konuşma yapan Osman Terzioğlu “Uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alanda ilk başta dört pist varken, 2013 yılı Mayıs ayında başlayan ilk çalışma ile bu pistleri birleştirdik. Ortadan geçen dört adet yolu kaldırarak pistin etrafındaki yolu genişlettik. İkinci aşamada pistin üzerine 36 işyeri, 4 köylü pisti inşa ettik. Buğday Meydanı şehrimize yakışır bir kimlikle Erzincan'ın en eski ve geleneksel alışveriş merkezi olarak yeniden dizayn edildi. Biz yürüttüğümüz her projede olduğu gibi bu projeyi de bölge esnafı ile, projeden etkilenecek ve yararlanacak kişiler...