28 / 04 / 2024

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...



Erzincan Belediyesi tarafından, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yeri 11 milyon 300 bin TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 19 Ekim tarihinde saat 11:25'te gerçekleştirilecek. 

Erzincan Belediyesi nden 11.3 milyon TL ye satılık 5 iş yeri!

İlan metni:

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Madde 1- Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda tapu ve diğer bilgileri mevcut olan işyerleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesine gereğince Açık Teklif (artırma)  usulü ile ihale edilmek üzere satılacaktır.

Madde 2 - İhaleler 19.10.2021 Salı günü ihale saatinde Erzincan Belediyesi Encümen Toplantı salonunda İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.

Madde 3- İhaleye girebilmek için istenilen belgeler ihale günü ihale saatinden yarım saat önce İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Gelir Tahakkuk Servisine teslim edilecektir. İhale saatinden sonraki müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Madde  4-  TAHMİN EDİLEN BEDEL ,GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI VE DİĞER BİLGİLER

4  ADET İŞYERİ SATIŞI

Erzincan Belediyesi nden 11.3 milyon TL ye satılık 5 iş yeri!

Madde 5- Belediye Encümeni ihale komisyonu olması sıfatı ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29. Maddesine istinaden gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli ve süreyi tespit etmekte serbesttir.

Madde  6- İHALEYE İŞTİRAK EDECEKLERDE ARANILAN ŞARTLAR VE BELGELER
a- Kimlik Belgesi ve Fotokopisi.
b- İkametgâh Belgesi.
c- İmza Beyannamesi.
d- Teminat alındı makbuzu veya teminat mektubu.
e- Şartname alındı makbuzu.
f-  Vekâleten ihaleye iştirak edecekler için vekâletname.
g- Derneklerin ihaleye girmek istemesi halinde Yönetim Kurulu Kararı ve ihaleye girecek kişiye yetki verildiğine dair karar.
h- Şirketler ve Kooperatifler oda kayıtlarını tüzük ve temsile yetki belgesini ortak girişim halinde ortaklık belgesi ve imza sirküleri vermek zorundadır.
i- Şirketler idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. 
j- Belediyeye borcu olmadığına dair belge.
k- Adli sicil kaydı olmadığına dair belge.
Madde 7- Satılacak işyerlerinin ödemesi; İhale bedeli peşin olarak yatırılacaktır. Satışı yapılacak  işyerlerinden %18 oranında K.D.V tahsil edilecektir.
Madde 8-  İhalenin yapılmasından doğacak her türlü vergi, resim,tapu, harç, ücret ve bunun gibi masraflar tamamen işyerini satın alana aittir.

Madde 9- İhale ile ilgili şartname İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Gelir Tahakkuk Servisinde bedelsiz olarak görülebilecektir. İhaleye iştirak edilmesi halinde Şartname 500.00 TL. (Beşyüzlira) bedel karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılacaklar, ayrıntılı bilgi için Erzincan Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden veya 444 9 024 (dahili 1121-1122) nolu telefondan ulaşabilirler.

Madde 11-  İşbu ihale ilanı bilgi mahiyetinde olup, satış şartnamesi hükümleri geçerlidir.


Geri Dön