03 / 05 / 2024

Erzincan Belediyesi yapım ihalesi

Erzincan Belediyesi yapım ihalesi

ERZİNCAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/106940 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Erzincan Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Melikgazi Belediyesi 52 konut yapım ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir M.3.Ada C-Blok 52 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Erzincan Belediyesi yapım ihalesi Haberi

Erzincan Belediyesi yapım ihalesi

ERZİNCAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/106940 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Bahçelievler Mahallesi Halit paşa Caddesi Belediye Sarayı Merkez / Erzincan adresinde gerçekleşen ihaleye üç firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 9.900.000.00 TRY olan ihaleye giren üç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.

Bitümlü sıcak karışım yol ile asfalt kaplama Yapım İsi için açılan ihalede en yüksek teklif 10.800.000.00 TRY. en düşük teklif 7.380.000.00 TRY verildi.  İS BİRLİK HARFİYAT İNŞAAT TAAHÜT TİCARET VE SAN.L.S-. ERK İNŞAAT TAAHHÜT HAZIR BETON TURZ.SÂN.VE TİCA.Ş. Ortak Girişimi 7.380.000.00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu.


Ticari...