14 / 05 / 2024

Erzincan Ekşisu otopark

Erzincan Ekşisu otopark

ERZİNCAN’ın ünlü mesire alanı Ekşisu’da başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başsoy, "Bölgede yeni yürüyüş yolları, seyir terasları, seyir köprüleri, yeni kamelyalar, çocuk oyun parkları ve 5000 araçlık bir otopark inşaa edildi" dedi.

Riskli binaya 'ek vergi' geliyor!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu tarafından kentsel dönüşüm bütçesi oluşturmak için otoparkı olmayan veya altında iş yeri olan riskli riskli binalardan ek vergi almak için öneride bulundu.

Pendik Devlet Hastanesi'nin ek binası inşa edildi!

Pendik Devlet Hastanesi otopark alanına inşa edilen ek hizmet binasında sona gelindi. Binada 21 metrekare büyüklüğünde doktor odası ve hastalar için de 11 adet oda bulunuyor...

Erzincan Araştırma Hastanesi'nin ek binası çöktü!

Erzincan'da inşa edilen Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası çöktü. Binanın inşaatında çalışan 8 işçi yaralandı.

Erzincan'da hastane inşaatı çöktü! 8 yaralı!

Erzincan'da hastane ek hizmet binası inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucunda 8 işçi yaralandı.

Erzincan Araştırma Hastanesi ek binası 2019'da tamamlanacak!

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastane yanına yapılacak ek binanın inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erzincan'a katlı otopark ve kapalı pazar yeri müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzincan Belediyesi 30 milyon TL değerindeki iki projeyi daha hayata geçiriyor.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erzincan Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Erzincan Asker Hastanesi, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Işıkpınar Ek Hizmet Binası oldu.

Erzincan Ekşisu’ya 5 bin araçlık otopark inşa edildi!

ERZİNCAN’ın ünlü mesire alanı Ekşisu’da başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başsoy, "Bölgede yeni yürüyüş yolları, seyir terasları, seyir köprüleri, yeni kamelyalar, çocuk oyun parkları ve 5000 araçlık bir otopark inşaa edildi" dedi.

Erzincan devlet hastanesinin ek bloğu Nisan ayında ihaleye çıkacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sivas-Erzincan ve Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren hatlarının yapımı için kolları sıvadıklarını belirtti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yeni teklif!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası'nın, Güvenpark’ın yenilenmesi kapsamında yer altı otoparkı ve tuvalet projesi hazırlamaları talebini kabul etmemesi üzerine, twitter hesabından yeni bir teklif sundu.

Erzincan Ekşisu otopark Haberi

Erzincan Ekşisu otopark

ERZİNCAN’ın ünlü mesire alanı Ekşisu’da başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 


Ekşisu Mesire Alanında yürütülen çalışmaların çok kısa bir sürede tamamlanması planlandığını ifade eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 180 dekarlık alanın yüzde 70’lik kısmına otomatik sulama sistemi kurulduğunu ve kısa sürede tamamını otomatik sulama yapacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Başsoy, "Bölgede yeni yürüyüş yolları, seyir terasları, seyir köprüleri, yeni kamelyalar, çocuk oyun parkları ve 5000 araçlık bir otopark inşaa edildi"...