03 / 05 / 2024

erzincan gülabibey mahallesi

erzincan gülabibey mahallesi

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üç ayrı noktada çalışmalara devam ediyor. Bu günün değil 2023 yılının şehrini kurmak için kollar sıvandı. Yapılan çalışmalar ile şehrin çehresi değişiyor...

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi 2020'de açılacak!

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Çorum Gülabibey'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'nde bulunan arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Ağustos'ta gerçekleşecek...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve halen TOKİ stoğunda bulunan 2 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

TOKİ Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 30 Ocak – 30 Haziran 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 13 konut için başvuru dönemi henüz başlamadı. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları...

TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı!

TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı belli oldu. İşte TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı...

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir başvuru 2017!

Toplamda 76 adet daireden meydana gelen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvurusu başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı.

erzincan gülabibey mahallesi Haberi

erzincan gülabibey mahallesi


Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üç ayrı noktada çalışmalara devam ediyor.


Erzincan Belediyesi İnşaat ekipleri bir yandan Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırlarında bulunan ve geçtiğimiz yıl bir kısmı tamamlanan Sümerbank Caddesinde kaldırım çalışması yürütürken diğer bir taraftan da mezarlık rehabilite çalışmaları kapsamında Terzibaba Mezarlığı duvarları ve Yavuz Selim Camisi bahçe düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan düzenleme çalışmaları ile şehrin çehresi değişiyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konuyla ilgili olarak “Sümerbank Caddesinde kaldırım yenilemesine paralel olarak Terzibaba mezarlığında hazır duvar kalıplarını kullanarak mezarlık duvarlarını yeniliyoruz ve Yavuz Selim Camisinde bahçe düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Kaldırım kaplamada kullandığımız andezit taşını, kendi taş ocaklarımızdan çıkararak kendi tesislerimizde işliyor ve kendi personellerimiz ile kaldırımları kaplıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak bu günün değil 2023 yılının şehrini...