11 / 05 / 2024

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı

Erzincan-Gümüşhane karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatılan yolun açılmasını bekliyor.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor!

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesindeki pistler genişletiliyor..

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Gümüşhane'de 100 milyon TL'lik kamu yatırımı yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, şehrin doğu ve batı noktalarına yapılacak ve yaklaşık 100 milyon TL’lik kamu yatırımlarının inşaatlarının bahar aylarında başlayacağını söyledi.

Gümüşhane-Trabzon arası Zigana Tüneli ile 40 dakikaya inecek!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun da geçtiği güzergahta 2,7 milyon metreküp kazı yapılarak inşa edilecek Yeni Zigana Tüneli ile Gümüşhane-Trabzon arasındaki yol 40 dakikada katedilebilecek.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Gümüşhane'de TOKİ Konutları sayısı 2 bine ulaşacak!

Gümüşhane Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmalar sonucunda TOKİ tarafından Çamlıca Mahallesi mevkiinde ihale edilen 528 konutun ardından 2 ve 3.etap için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki konut sayısının 2 bine ulaşması planlanıyor.

TOKİ’den Gümüşhane’ye 528 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gümüşhane’nin Çamlıca Mahallesi’nde inşa edilecek 528 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca Mahallesi 528 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Gümüşhane İli Merkez İlçesi Çamlıca Mahallesi'nde inşa edeceği 528 konut için inşaat yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Gümüşhane'de gölet sayısı 35'e çıkacak!

Gümüşhane genelinde devam eden 26 adet gölet inşaatının 550 milyon TL olduğu bildirildi.Devam eden gölet inşaatları sayısının yeni projeler ile birlikte 35'e çıkacağı bilgisini veren DSİ 22. Bölge müdürü Mahmut Berber önemli açıklamalarda bulundu.

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı Haberi

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı

Erzincan-Gümüşhane karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.


Erzincan'da akşam saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oluyor.


Erzincan-Gümüşhane karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 05.00 itibarıyla tedbiren ulaşıma kapatıldı. Yalnızbağ mevkisine, karayolunun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu belirten levha konuldu. 


Gümüşhane yönüne gitmek isteyen sürücüler, trafik polislerince uyarıldı.


Gümüşhane istikametine giden Burak Omay, "10 kilometre kadar ilerledik ama kar ve tipi fazlaydı, görüş mesafesi sıfırdı, o yüzden geri döndük. Bekliyoruz" dedi.


Selim Dalma ise tipi nedeniyle güzergahta ilerleyemediklerini ve yaklaşık 3 saattir beklediklerini...