15 / 05 / 2024

erzincan hocabey kentsel dönüşüm

erzincan hocabey kentsel dönüşüm

Erzincan'ın Kızılay ve Hocabey mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projeyi hazırlayan ekip tarafından dönüşümün dört etap halinde gerçekleştirileceği bildirildi....

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Erzincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzincan Hocabey ve Kızılay mahallelerindeki alanın tamamını kentsel dönüşüm sahası ilan ettiklerine dikkat çekti. Kurum, Merkez Çarşı ve Başbağlar Mahallesi'nde de çalışmalara başlanacağını belirtti.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

Erzincan'da riskli bina yıkıldı!

Erzincan'ın şehir merkezinde bulunan riskli olduğu tespit edilen bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yıkım, çevredekilerin meraklı bakışları arasında yıkıldı.

Erzincan’da imar barışı paneli düzenlendi!

Türkiye Barolar Birliği ve Erzincan Barosu işbirliği ile Erzincan’da avukatlara yönelik "İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları" konularında panel düzenlendi. 

Erzincan’da imar barışı başvuruları devam ediyor!

Erzincan’da kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar barışı başvuruları alınmaya devam ediyor.  Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir İmar Barışı kapsamında 9 bine yakın kayıt aldıklarını ifade etti.

Erzincan'a 55 milyon TL'lik 5 proje!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Seçim beyannamemizde bulunan 24 projeden biri olan Merkez Çarşısı, Kızılay ve Hocabey mahallelerinin kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladık.''dedi

Cemlettin Başsoy: Erzincan kentsel dönüşümle gelişecek!

Erzincan Belediye Başkanı Cemlettin Başsoy, "Üç mahallede birden aynı anda bir kentsel dönüşüm hayal ediyoruz. Kente geri göç hayal ediyoruz. Erzincan nüfusuna kayıtlı yüzbinleri bu kente geri bekliyoruz" dedi.

Erzincan'da riskli yapılar kentsel dönüşümle yeniliyor!

Erzincan kentsel dönüşümle yenileniyor. Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz bugüne kadar 6306 sayılı kanun kapsamında kentsel dönüşüme başvuru sayısının 400’e yaklaştığını belirtti.

Erzincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “ Seçim beyannamemizde bulunan 24 projeden biri olan Merkez Çarşısı, Kızılay ve Hocabey mahallelerinin kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladık." dedi.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi 3 Eylül'de!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ikinci oturumu yapılacak.

erzincan hocabey kentsel dönüşüm Haberi

erzincan hocabey kentsel dönüşüm


Erzincan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Erzincan Belediyesinde yapılan toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları ve İmar Müdürlüğü ile Kentsel Tasarım Müdürlüğü mühendisleri de katıldı. Projeyi hazırlayan ekip tarafından dönüşümün dört etap halinde gerçekleştirileceği bildirildi. Prestijli yaşam alanlarının kurulacağı bölgelerde ticari alanlar, konut alanları, modern mimari anlayışı ile tasarlanmış havuzlar, yeşil alanlar, sosyal mekanlar, hastaneler, okullar, oteller, öğrenci yurtları, rezidans, anfi tiyatro, yapay göl, iş merkezleri ve büyük parklar bulunuyor. Gerçekleştirilmesi planlanan projeyle bölge kentimizin en prestijli mekânlarından biri olacak.Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır” Erzincan’ın en eski mahallerinden Kızılay ve Hocabey mahallerinde yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi ile bölge...