10 / 05 / 2024

Erzincan Keresteciler Sitesinde yangın mı çıktı

Erzincan Keresteciler Sitesinde yangın mı çıktı

Erzincan Keresteciler Sitesi 'nde çıkan yangın, 2 iş yerinde hasara yol açtı. Yangına müdahale eden itfaiyecilerden 2' si dumandan etkilendi, 2'si ise düşme sonucu yaralandı.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Erzincan Keresteciler Sitesi, Küçük Sanayi'ye taşınacak!

Erzincan Keresteciler Sitesi Küçük Sanayi'ye taşınacak. Basoy, " Bölgenin imar planı gözden geçirilerek, marka şehir Erzincan'a yakışır bir görünüme kavuşturulacaktır. " dedi.

Erzincan Keresteciler Sitesi'nde yangın!

Erzincan Keresteciler Sitesi 'nde çıkan yangın, 2 iş yerinde hasara yol açtı. Yangına müdahale eden itfaiyecilerden 2' si dumandan etkilendi, 2'si ise düşme sonucu yaralandı.

Erzincan'da yol düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Ali Kemali Caddesi'nde yapılan yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak...

Erzincan OSB'ye biyolojik arıtma tesisi yapılıyor!

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin atık sularının arıtılması amacıyla yapımına başlanan Biyolojik Arıtma Tesisi' nde incelemelerde bulundu...

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresi yeniden şekilleniyor!

Erzincan Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü yeni yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan alanda yeni bölünmüş yol çalışması yürütülüyor...

Erzincan Barış Manço Parkı yenileniyor!

Parkın hemen kuzeyinde bulunan Âşıklar Caddesinde, Saat Kulesi çevre düzenlemesi kapsamında önemli çalışmalar yapacak olan Erzincan Belediyesi ekipleri birinci etap çalışmaları geçtiğimiz yıl havaların soğumasıyla birlikte durdurmuştu...

Erzincan Belediyesi asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte, Erzincan Belediyesi kaldırım yenileme ve yol yapım çalışmalarına yeniden başladı. Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı İnşaat Ekibinin yürüttüğü çalışma ile mahalle aralarında kaldırım inşası devam ediyor.

Erzincan Cumhuriyet Mahallesi'ne yeni park yapılıyor!

Erzincan Belediyesi, Cumhuriyet mahallesinde 650 metrekare alanı kapsayacak şekilde ve içerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları kent mobilyaları ve otopark olacak şekilde dizayn edilen yeni park yapım çalışmalarına başladı...

Erzincan'da cansuyu çalışmaları devam ediyor!

Erzincan Belediyesi tarafından 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesinin planlandığı Cansuyu projesinin 138,6 kilometresi, tamamlanırken 4 bin 800 hanenin ise abone bağlantısı yapıldı.

Erzincan Merkez'de İl Özel İdaresi'nden 4 milyon TL'ye satılık hizmet binası ve lojman!

Erzincan İli Merkez'de yer alan hizmet binası ve lojmanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından gerçekleşecek.

Erzincan'da icradan 2 milyon 294 bin TL'ye satılık tavuk çiftliği!

Erzincan İli Merkez'de yer alan tavuk çiftliğinin toplam bedeli 2 milyon 294 bin 777 lira olarak belirlendi.Tavuk çiftliğinin satışı Erzincan İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Erzincan'da satılık gayrimenkul 4 milyon TL!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından satılık gayrimenkulün toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı kapalı teklif usulüyle 30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Erzincan Keresteciler Sitesinde yangın mı çıktı Haberi

Erzincan Keresteciler Sitesinde yangın mı çıktı


Erzincan Keresteciler Sitesi'nde çıkan yangın, 2 iş yerinde hasara yol açtı. Yangına müdahale eden itfaiyecilerden 2'si dumandan etkilendi, 2'si ise düşme sonucu yaralandı.


Keresteciler Sitesi Dede Korkut Caddesi'nde bir kerestecide yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişikteki iş yerine sıçradı. Site esnafı, forkliftlerle (ağır yükleri kaldırmaya yarayan iş makinesi) keresteleri alevlerden uzaklaştırmaya çalıştı.


Yangına, Erzincan Belediyesi, Devlet Hava Meydanları, ilçe ve belde belediyelerinin itfaiye ekipleri, 10 araç ve 2 su tankeriyle müdahale etti.


Söndürme çalışmaları sırasında itfaiyecilerden 2'si dumandan etkilendi, 2'si ise düşme sonucu yaralandı. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan itfaiyecilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.



Kontrol altına alınan yangın, 2 iş yerinde hasara yol açtı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.


Siteye gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, yetkililerden yangınla ilgili...