30 / 04 / 2024

Erzincan Merkez ihalesi ne zaman

Erzincan Merkez ihalesi ne zaman

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesi 12 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Erzincan'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Erzincan İcra Dairesi Erzincan Merkez Aydoğdu Mahallesi'nde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 527 bin 965 TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez Kurna Mahallesinde yapılacak 143 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzincan İliç'e 256 konut! İhalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan Merkez ihalesi ne zaman Haberi

Erzincan Merkez ihalesi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan İli Merkez İnönü Mahallesi (Merkez Çarşı) kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak. 


TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'de...