05 / 05 / 2024

erzincan refahiyede yeni kız öğrenci yurdu nerede

erzincan refahiyede yeni kız öğrenci yurdu nerede

Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde eğitime yüzde 100 destek kapsamında Türk Telekom AŞ ve Refahiye Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ortaklaşa yapmış oldukları 120 kişilik Kız Öğrenci Yurdu tamamlandı...

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesiyle tam 256 konutluk yeni proje geliyor! Resmen açıklandı!

TOKİ Erzincan projesiyle sadece bir ilçeye tam 256 konutluk yeni proje geliyor... Resmen açıklandı...

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi! Tam 285 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi... Erzincan'ın tek bir ilçesinde tam 285 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 214 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

Dar gelirliler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da tam 214 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

erzincan refahiyede yeni kız öğrenci yurdu nerede Haberi

erzincan refahiyede yeni kız öğrenci yurdu nerede


İnşaası biten Kız Öğrenci Yurdu Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne eğitim amaçlı kullanılmak üzere devredildi. Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü yetkililerince kız yurdunun devir protokolü imzalandı. Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu gelecek yıllarda Refahiye Meslek Yüksek Okulu’nu tercih edecek kız ve erkek öğrencilerin yurt sorunu yaşamayacaklarını belirtti.


Erzincan...