02 / 05 / 2024

erzincan reyşaş

erzincan reyşaş

Başbakan Erdoğan ’ın turizmcilerin toplantısında ‘Doğu ’ya otel yatırımı yapmıyorsunuz ’, çıkışının ardından yeni yatırımlar hızla gündeme gelmeye başladı. Bunların sonuncusu da Reysaş ’ın Erzincan ’a yapacağı 5 yıldızlı otel oldu

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ Erzincan projesiyle tam 256 konutluk yeni proje geliyor! Resmen açıklandı!

TOKİ Erzincan projesiyle sadece bir ilçeye tam 256 konutluk yeni proje geliyor... Resmen açıklandı...

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan'a ucuz konutlar geliyor! Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Erzincan projesi hangi ilçede inşa edilecek? TOKİ Erzincan projesinde kaç konut olacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

erzincan reyşaş Haberi

erzincan reyşaş

Otelin temeli dün Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından atıldı. Yıldırım, Erzincan 'a 5 yıldızlı Hilton Oteli 'nin hayırlı olmasını diledi. Erzincan 'ın büyüdüğünü, kalkındığını ifade eden Bakan Yıldırım, şöyle dedi: “Erzincan geleceğine emin adımlarla ilerliyor. Bir çift sözümüzle buraya otel yapmaya karar veren Reysaş Taşımacılık Başkanı Durmuş Bey 'e teşekkür ediyorum. Kendisini de Erzincan 'ın fahri hemşehrisi ilan ediyorum ” dedi. Taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Reysaş Grubu Başkanı Durmuş Döven de “Erzincan için düşüncelerimiz vardı. çok yatırımlar yapıyoruz ama bu kadar heyecanlandığım bir yatırımı ilk defa burada yapıyoruz. Bu oteli sene sonuna kadar yetiştireceğiz ” dedi. Reysaş 'ın oteli 6 bin 400 metrekare alan üzerine, 3 bin metrekare inşaat alanı ve otel alanı olarak 7...