04 / 05 / 2024

Erzincan Şehir Stadyumunda son durum ne

Erzincan Şehir Stadyumunda son durum ne

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan'da riskli bina yıkıldı!

Erzincan'ın şehir merkezinde bulunan riskli olduğu tespit edilen bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yıkım, çevredekilerin meraklı bakışları arasında yıkıldı.

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzincan'daki kavşaklar yenileniyor!

Erzincan Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü kavşak yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Konya Şehir Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Konya, milli maçlara yeni stadyumunda ev sahipliği yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 bin kişilik yeni stadyum, futbolseverlerin beğenisini kazandı. Peki, eski stadyumun yeri ne olacak?

Sivas-Erzincan Tren hattında güzergah değişikliği yapıldı!

TCDD: "Sivas-Erzincan Hızlı Tren hattının Sivas şehir geçişinin Kızılırmak'ın güneyinden yapılması, dolayısıyla Sivas YHT Garı'nın da Kızılırmak'ın güneyinde inşa edilmesi kararlaştırılmıştır"

TOKİ Başkanı Erzincan kentsel dönüşüm bölgesini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları ile birlikte şehir genelinde yürütülen ve yürütülmesi planlanan Kentsel Dönüşüm alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Erzincan Keresteciler Sitesi, Küçük Sanayi'ye taşınacak!

Erzincan Keresteciler Sitesi Küçük Sanayi'ye taşınacak. Basoy, " Bölgenin imar planı gözden geçirilerek, marka şehir Erzincan'a yakışır bir görünüme kavuşturulacaktır. " dedi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresi yeniden şekilleniyor!

Erzincan Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü yeni yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan alanda yeni bölünmüş yol çalışması yürütülüyor...

Erzincan'da Büyük Çarşı'nın önündeki kaldırımlar ve merdivenler yenileniyor!

Erzincan Belediyesi şehir merkezinde bu güne kadar gerçekleştirdiği 10 iş merkezinde çevre düzenlemesi çalışmalarına çevre düzenlemesi çalışmalarına ilave olarak şimdide Büyük Çarşı'nın önündeki kaldırımları ve merdivenleri yeniliyor...

Erzincan Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı!

Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı...

Erzincan Şehir Stadyumunda son durum ne Haberi

Erzincan Şehir Stadyumunda son durum ne

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da inşaatı süren 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumunu gezdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kasapoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği şehirde Vali Mehmet Makas'ı makamında ziyaret ettikten sonra Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile şehir stadyumu inşaat alanına gelerek burada incelemeler yaptı.

Kasapoğlu, şehir merkezinde yapımına 2 yıl önce başlanan, sulu sistem, alttan ısıtmalı ve doğal çim zemine sahip olacak stadyum önünde yetkililerden bilgiler...