05 / 05 / 2024

erzincan toki ihaleleri

erzincan toki ihaleleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesinde 196 yeni konut inşa edecek.

Erzincan'da TOKİ Jandarma Karakolu yaptıracak!

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaat yapım işi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu!

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu 7 Eylül'de başlayacak. Projede fiyatlar 74 bin 611 TL'den başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları ne zaman?

Erzincan Tercan TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek. Projede toplam 53 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Erzincan Tercan başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Tercan'da 53 adet konut satıyor!

TOKİ Erzincan Tercan'da 55 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

erzincan toki ihaleleri Haberi

erzincan toki ihaleleri

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdürenToplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut projeleri için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, Erzincan'da 196 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde 196 adet konutun yanı sıra 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe de yer alacak.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesi 6 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:
Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 6 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da...