01 / 05 / 2024

Erzincanda belediye çalışmaları

Erzincanda belediye çalışmaları

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Erzincan Altınbaşak Belediyesi belde içerisinde ki çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Haydar Polat, birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirtti.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde 3. etap çalışmaları devam ediyor!

Zağnos Vadisi’ni inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. “Trabzon’da çok güzel hizmetler yapıldı” diyen vatandaşlar yapılan çalışmalar için Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Bursa Kapalı Çarşı'da yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin aynası olan Kapalı Çarşı ve çevresindeki çalışmaların önemli ölçüde tamamlandığını belirterek, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren bölgenin reytinginin de gün geçtikçe arttığını söyledi.

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili denetlemelerde bulundu. Başkan Uğur, ilk olarak Altıeylül ilçesindeki Pamukçu-Cinge mahalleleri arasındaki 4.5 kilometrelik yolda inceleme yaptı.

Erzincanda belediye çalışmaları Haberi

Erzincanda belediye çalışmaları

Altınbaşak Belediyesi sınırları içerisinde bulunan birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Haydar Polat, beldemizi daha yaşanılır, daha modern bir görünüme kavuşturmak için belediye imkânlarımızın tamamını seferber ettik. Beldemizde birçok yerde çalışmalar başladı. Belde halkına daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz dedi. 




Başkan Polat; "Göreve geldiğimiz günden beri yaklaşık bir yıl oldu. Beldemizin en önemli sorunlarından biri olarak gördüğümüz yol ve kaldırım çalışmalarına önem verdik. Beldemizin Pınarbaşı mahallesinde bulunan belediyemizin önünde ki 5 bin metrekarelik alanı kilit parke taşı ile döşedik. Ayrıca beldemizin Fırat Mahallesi ve Büyük Kadağan Mahallelerinde yol genişletme çalışmaları yaparak 5 bin metrekare alanda da parke taşı döşemek suretiyle yol ve kaldırım çalışması yaptık. İlimizin değerli iş adamlarından Celal Toraman tarafından yaptırılan...