14 / 05 / 2024

erzincanda sel 9 ev hasar gördü

erzincanda sel 9 ev hasar gördü

Sel nedeniyle bir ev tamamen yıkılırken 9 evde hasar oluştu. Yıkılan bir duvar altında kalarak yaralanan 3 kişi ise Çayırlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı...

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Dolar tahminleriyle ön plana çıkan ünlü ekonomist merak edilen soruları tek tek cevapladı... Dolar/TL kuru için 9 gün uyarısında bulunan Selçuk Geçer flaş açıklamalarda bulundu.

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak...

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru 9 gün sonra ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer şanslı olacağız dedi! Doların nerede duracağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD’nin 9,1’lik enflasyon rakamının Türkiye’ye nasıl yansıyacağını açıkladı.

Selçuk Geçer 'Dolar 30 lirayı geçer' diyerek tarih verdi içler acısı durumu ifşa etti

Türkiye'de doların seyri yıl sonuna kadar ne olur, geçen sene 7 liradan 9 liraya oradan da 18 liraya fırlayan dolar 2022 yılının sonunda kaç lirayı görecek. Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde yeni zirvelere doğru yol alacağını açıkladı.

Konya Selçuklu'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bilecik Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bilecik Milli Emlak Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Selöz Köyü ve İstiklal Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 9 milyon 747 bin TL'ye satıyor... 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bakan Selçuk açıkladı! Nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan'da yapacağız" dedi.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9-10 Kasım’da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

Konya Selçuklu'da 12.9 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

erzincanda sel 9 ev hasar gördü Haberi

erzincanda sel 9 ev hasar gördü

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Büyük Gelengeç köyünde meydana gelen sel nedeniyle yıkılan duvar altında kalan 3 kişi yaralandı.


Sel, merkeze 120 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesinin Büyük Gelengeç köyünde meydana geldi.


İlçeye 35 kilometre mesafedeki köyde  sağanak yağış sonrası sel etkili oldu. Sel nedeniyle bir ev tamamen yıkılırken 9 evde hasar oluştu. Yıkılan bir duvar altında kalarak yaralanan 3 kişi ise Çayırlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Vali Abdurrahman Akdemir, köyde hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını belirterek "Köyümüze 10 adet çadır gönderdik. Selden dolayı mahsur kalan vatandaşımız yok. Bazı besicilerin hayvanlarında kayıp var. Köyümüze gerekli yardımları yapıyoruz" diye...