06 / 05 / 2024

erzrurum kale kentsel dönüşüm

erzrurum kale kentsel dönüşüm

Erzurum Büyüksehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi, özellikle. 'Kültür Yolu Projesi' kapsamında Kale çevresindeki kamulaştırma, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Muş'ta başlatılan Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Projede hak sahiplerinin yerleştirilmeleri için gerekli çalışmalar başlatıldı. 

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek olan 237 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yaklaşık iki yıl önce uygulamaya başlanan Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı. Fiziki gerçekleşmenin yüzde 95’i tamamlanan projenin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanacak!

Muş'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yürütülen Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanıyor.

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

erzrurum kale kentsel dönüşüm Haberi

erzrurum kale kentsel dönüşüm

Büyüksehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, proje tamamlandıktan sonra, "Artık, Ulu Cami ve Cifte Minareli Medrese'nln kapılarından bakınca kalenin girişi görülecek" dedi. Başkan Sekmen, Kale çevresi 'Kültür Yolu Projesi' kamulaştırma alanı olarak belirlenen 77 bin metrekare alanın, birinci, ikinci ve ücüncü etaplar olarak ayrıldığını belirterek, birinci etap için belirlenen 43 bin metrekarelik alanın, Büyüksehir Belediyesi tarafından kamulastırılarak, hak sahiplerine yaklaşık 40 milyon lira ödeme yapıldığını ifade etti. Kale çevresinde, 20 civarındaki, sivil mimarlık eseri tarihi tescilli binanın kamulaştırdığını belirten Başkan Sekmen, "Toplam 29 tescilli binanın 3R projeleri hazırlanarak, Anıtlar Kurulu'na sunuldu ve onaylanan projeler ihaleye çıkarıldı" diye konuştu. 


Star...