07 / 05 / 2024

erzurum askeri tesis

erzurum askeri tesis

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Yozgat'ta askeri tesis yapımı mecliste!

Yozgat'ta askeri tesis yapımına dair bir proje olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Erzurum'da 177.5 milyon TL'ye satılık 47 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ticaret+konut, özel eğitim tesis alanı ve konut imarlı 47 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta yapılacak...

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

Askeri hastaneler yeniden dizayn ediliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum İl sağlık Değerlendirme Toplantısı'nın ardından askeri hastanelerle ilgili bilgi verdi. Akdağ, Sağlık Bakanlığı'na devredilen askeri hastanelerin sadece kolluk kuvvetlerine, askerlere, polislere hizmet etmek üzere dizayn edildiğini söyledi.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

AOÇ'deki devlet mezarlığına askeri tesis kurulmasına tepki!

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki devlet mezarlığının bulunduğu bölgeye askeri tesis kurulması planına sert tepki gösteren Karakuş, "Gerekirse AİHM'e gideriz" dedi.

Erzurum'a 206 milyon liralık 24 tesis!

Erzurum'da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 132 bin 190 dekar zirai arazi suyla buluşacak.

Karmod Prefabrik Nijerya'da askeri tesis kurdu!

Karmod Prefabrik, Nijerya'nın kuzey doğusunda toplam 7 binadan oluşan askeri tesis yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim etti.

erzurum askeri tesis Haberi

erzurum askeri tesis

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Cinisli, sorusunun Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Cinisli, ''Doğu Anadolu Bölgesi'nin anahtarı konumunda bulunan Erzurum'un Karayolu ve Demiryolu bağlantılarıyla oldukça etkili ulaşım imkanlarına sahip olduğu aşikardır. Fakat bununla birlikte olarak Erzurum'un sunmuş olduğu lojistik avantajlarından yeterince yararlanılmadığı da ifade edilmektedir. Diğer yandan Erzurum'da yaşayan vatandaşlarımınızın gelir çarpanlarını yükselterek, ekonomiyi canlandırmak adınan Devletimizce atılması gereken adımlar da bulunmaktadır'' diye konuştu.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli'nin soruları:
1- Erzurum'a veya ilçelerine Acemi Er Eğitim Birliği getirilmesi yönünde çalışmalarınız var mıdır?
2- Erzurum'a veya ilçelerine taşınması öngörülen bir askeri tesis bulunmakta mıdır?
3- Erzurum'da veya ilçelerinde bulunan askeri...