02 / 05 / 2024

erzurum aziziye katlı otopark

erzurum aziziye katlı otopark

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezi Yönetim Caddesi’nde yaptırılan Aziziye Katlı Otopark’ta açılış için geri sayım başladı...

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Son dakika deprem! Erzurum'da 4.6 büyüklüğünde deprem oldu!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde saat 10:41'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

Erzurum'da kullanılmayan 5 katlı bina çöktü!

Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki binanın çökmesi sebebiyle çevredeki binalarda oturan bazı vatandaşlar tedbiren evlerinden tahliye edildi.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 1013 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

erzurum aziziye katlı otopark Haberi

erzurum aziziye katlı otopark


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel yaşam ve kullanım alanlarını yüksek kalite standartlarına kavuşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Merkezi Yönetim Caddesi üzerindeki araç yoğunluğunu ortadan kaldıracak katlı otopark projesi tamamlandı. Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediye binası yanındaki Aziziye Parkı içerisinde hayata geçirilen projeyle hali hazırda 75 araçlık park imkanına sahip doğal zemin otoparkın kapasitesi 525 araca çıkartıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Çalışmalara Haziran ayı itibariyle başlamış ve ilk kazmayı vurmuştuk. Aziziye Katlı Otopark inşaatımızı bir süre önce tamamladık. Aydınlatma ve çeşitli çevre düzenleme çalışmalarını da bitirdik. Projemizi söz verdiğimiz gibi bu yıl içerisinde tamamladık ve Erzurum’un hizmetine sunuyoruz. Halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



BAŞKAN AHMET KÜÇÜKLER: BİR SORUN DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’daki kamu kurum ve kuruluşlarının büyük...