21 / 05 / 2024

erzurum belediye çalışmaları

erzurum belediye çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi. Sekmen, Mahallebaşı’nda Selçuklu mimarisiyle 4 bin konutun yapılacağını ifade etti.

Erzurum Bat Pazarı restore edildi!

Tarihi ticaret yolları üzerinde bulunan Erzurum'un türkülere konu olan çarşıları, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarihi dokusuna uygun olarak yeniden restore ediliyor.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Erzurum Çayırtepe'de asfalt çalışmaları başlıyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy ve mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Erzurum'da asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı!

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

erzurum belediye çalışmaları Haberi

erzurum belediye çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi. Başkan Sekmen, kısa adı MAGESDER olan Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ile bir araya geldi.


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz’un da katıldığı toplantıda konuşma yapan Başkan Sekmen, kurumun çalışmalarını değerlendirerek, “Bize sürekli ‘Şehrin doğusuna bakılmıyor, şehrin batısına bakılıyor’ deniliyordu. Böyle şey olur mu? Hakikaten şehrin o bahsi geçen yerleri dolaştığımız zaman binalar yıkılmış bir haldeydi. Bunun böyle olmayacağını biz o gün söyledik. Semt garajları Şükrüpaşa’da toplanmış. Esnaf şikâyetçi, o minibüsçüler şikâyetçi, o minibüsleri kullanan halk şikâyetçi. Neden? Çünkü onun esnafı Hınıs Garajı’nda, onun esnafı Tortum Garajı’nda, onun esnafı İspir...