08 / 07 / 2024

erzurum belediyesi altyapı çalışması

erzurum belediyesi altyapı çalışması

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'nce, şehrin içme suyu şebekesinin yenilendiği bildirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Belediyesi'nde satılık 17 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken'deki 14 arsayı ve Yakutiye ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 109 milyon 232 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Erzurum Uzundere'ye altyapı yatırımı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz sezonu için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017 programına erken başladı

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, tesisleriyle göz kamaştırıyor. Yatırım programını düzenleyen belediye, hem altyapı hem de üst yapıda onlarca projeyi hayata geçirdi.

erzurum belediyesi altyapı çalışması Haberi

erzurum belediyesi altyapı çalışması

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'nce, şehrin içme suyu şebekesinin yenilendiği bildirildi.


Kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada, içme suyu şebekesinin tamamlanmasıyla bölgede yaşayan 35 bin kişiye daha kaliteli ve dünya standartlarının üzerinde 24 saat kesintisiz su verileceğini ifade etti.

İçme suyu şebekesinin yenilenmesiyle bölgedeki su arızalarının sona erdiğini, şebekeden kaynaklı su kayıp ve kaçakların ortadan kalkacağını ifade eden Sekmen şöyle konuştu:  "Toplamda 23 bin 500 metre yapılacak yeni şebeke hattının şimdiye kadar 6 bin 500 metresi tamamlandı. Hat, yıl sonunda tamamlanmış olacak. 100 yıl dayanıklı olan borular Erzurum'da ilk kez kullanılacak. Dünyanın gelişmiş ülkeleriyle Türkiye 'de İSKİ, ASKİ, BUSKİ ve KOSKİ gibi önemli yatırımlar gerçekleştiren su ve kanalizasyon...