04 / 05 / 2024

Erzurum Büyükşehir 2016 yatırımları

Erzurum Büyükşehir 2016 yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelere yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerlerini adeta abad ediyor.

Erzurum Büyükşehir şehrin sorunlarına odaklanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçen senelerde olduğu gibi 2016’da da şehrin sorunlarına odaklanacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Erzurum Büyükşehir'den 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Paladöken ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 19 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 300 milyon TL!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesi 1 milyar 300 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Erzurum Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum Büyükşehir'den satılık 44 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kendü bünyesinde olan 44 adet arsayı 25 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkarıyor...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 80 daire!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan, Palandöken TOKİ Konutları'nda bulunan 80 adet dairenin satış ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Erzurum Büyükşehir 2016 yatırımları Haberi

Erzurum Büyükşehir 2016 yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelere yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerlerini adeta abad ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Erzurum ilçeleriyle birlikte büyüyecek” talimatını bizzat sahada uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, kent merkezine gerçekleştirilen hizmetleri kırsal ve ilçelerde de hayata geçiriyor.


Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sezon başından beri sürdürülen köy yolları çalışmaları son sürat devam ediyor. Özellikle dik yamaçlar ve kayalıklarda tehlike arz eden köy yollarının daha rahat ve güvenli bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdüren ekipler, sezon sonuna kadar birçok ilçede birinci derecedeki yolları tamamlamış olacak. Oltu’da dağ taş demeden yol yapan Kırsal’ın ekipleri, 40 kilometrelik grup mahalle yolunu bitirmek için yoğun bir çalışma içerisinde. Haziran ayından beri Gökçedere, Yaylaçayır, Sülünkaya, Güryaprak, Elmadüzü, Derebaşı, Çanakpınar, Arıtaş ve...