05 / 05 / 2024

Erzurum dağcılık kamp eğitim merkezi

Erzurum dağcılık kamp eğitim merkezi

Türkiye'de buz tırmanışıyla kaya tırmanışlarının aynı anda yapıldığı Erzurum'un Uzundere ilçesinde, dağcılık ve doğa sporlarının geliştirilmesi amacıyla kamp eğitim merkezi yapılıyor.Dünya Dağcılar Birliği ile ortak gençlik kampları gerçekleştirilecek.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

İkinci el alışverişinde büyük dolandırıcılık! Online alışverişte bu hileye dikkat edin!

Ülkemizde her geçen gün giderek artan ikinci el sektöründe dolandırıcılık vakaları da artış göstermekte. İşte detaylar...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

İstanbul'da 9 villa kiralayıp dolandırıcılık yapan çete yakalandı!

Çin’den İstanbul’a gelip 9 villa kiralayan bir çetenin, o evleri adeta dolandırıcılık kampına dönüştürdüğü ortaya çıktı...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma bugün saat 09:40'da görülecek.

Güzle İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Ve Arıcılık Limited Şirketi kuruldu!

Güzle İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Ve Arıcılık Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Arif Dal imzasıyla kuruldu.

Erzurum dağcılık kamp eğitim merkezi Haberi

Erzurum dağcılık kamp eğitim merkezi

Türkiye'de buz tırmanışıyla kaya tırmanışlarının aynı anda yapıldığı Uzundere ilçesinde, dağcılık ve doğa sporlarının geliştirilmesi amacıyla kamp eğitim merkezi yapılıyor.


Büyükşehir Belediyesi ile Uzundere Belediyesi tarafından ortak hazırlanan proje sayesinde yapımına başlanan ve Doğa ve Dağcılık Sporları Kamp Eğitim Merkezi'nde, Dünya Dağcılar Birliği ile ortak gençlik kampları gerçekleştirilecek.


Uzundere Doğa ve Dağcılık Sporları Kamp Merkezi Proje Koordinatörü Çetin Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez sayesinde dağcılıkta yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.


Bölgenin dağcılık ve buz tırmanışları için elverişli olmasının avantajlarını kullanmak istediklerini bunun için hazırlanan projenin uluslararası organizasyonların Uzundere'de yapılması için önemli olduğunu belirten Bayram, şöyle devam etti:


"Kapsam bakımından ilk ve tek olma özelliğine sahip Uzundere Doğa ve Dağcılık Sporları Kamp Eğitim Merkezi ülkemizde önemli bir açığı kapatacak. Doğa ve dağcılık eğitimleri...