03 / 05 / 2024

Erzurum eski mahalleleri

Erzurum eski mahalleleri

Sekmen, “Yakın bir gelecekte şehirde, ‘Eski Erzurum’ diyebileceğimiz Mahallebaşı, Gölbaşı, Şehitler, Abdurrahman Gazi gibi bu çevrelerde de modern bir yapılaşmayı devreye sokacağız." dedi.

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

Erzurum'da hayata geçirilecek ikinci tıp fakültesi için ilk adım atıldı!

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, fakültenin kurulması çalışmaları kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

TOKİ'den Erzurum Yakutiye'ye 466 yeni konut!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

Tarihi Erzurum Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm planları içerisinde yer Hacıcuma için eski Erzurum evlerininin yeniden hayat bulacağı özel bir proje hazırladıklarını söyledi. 

Erzurum Demirciler Çarşısı'nın yıkım çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Eski Aşkale Garajı ve Demirciler Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tam gaz sürdürüyor.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi'ne bağlı İstasyon ve Şıh Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm yapılacak.. 

Erzurum eski mahalleleri Haberi

Erzurum eski mahalleleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum İl Müftülüğü ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine “İyilik Sofrası” adlı iftar programı düzenledi. 


Müceldili Konağı’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Diyanet İşleri Başkanlığı Program Geliştirme Daire Başkanı Cafer Tayyar Doymaz, İl Müftü Vekili Celal Büyük ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Sekmen, “Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın ‘Vakit iyilik vaktidir’ programı çerçevesinde bu organizasyonu birlikte yaptık. Program beraber tertip edildi, hep beraber bir aradayız. Bu şehrin değişik alanlarında hizmet veren sivil toplum kuruluşları olarak bir arada bulunuyoruz. Bu şehirle ilgili olarak hepimizin, hepinizin görüşleri, fikirleri, ön görüleri var. Bu şehir hepimizin, sizlerin güzel önerileriyle inşallah daha güzel günlere ulaşacağız. Bu...