02 / 05 / 2024

erzurum Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi

erzurum Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu.

Torba Kanun Tasarısı, Komisyon'dan geçti!

İşletmelere, yatırımcılara, ihracatçılara vergisel teşvikler getiren, denizcilik sektörünün gelişmesine imkan sağlayan, memurların emekli ikramiyesine yönelik düzenleme yapan "Torba Kanun Tasarısı" komisyondan geçti.

İstanbul'un 42 milyarlık bütçesi 18 bakanlığın önüne geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 42 milyar lira olarak belirlenen 2017 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesinin önüne geçti.

FETÖ'nün 4 bin 351 gayrimenkulü Hazine’ye geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, darbe girişiminin ardından FETÖ'cülerin mal kaçırma oyununa geçit vermedi. 8 Aralık itibariyle darbecilerin 4 bin 351 taşınmazının Hazine'ye geçti.

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi'nin 2. etabı tamam!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu.

Ev fiyatları düşüşe geçti!

İstanbul’da kentsel dönüşüm ile stokların arttığı bölgeler ve lüks konutlarda fiyatlar düşüşe geçti. Özellikle Anadolu yakasında konut satış ve kira bedelleri yüzde 20’yi aşan oranda düştü.

Hatay kentsel dönüşüm toplantısı tartışmalı geçti!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan 35 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısı tartışmalı geçti.

Fuzul Grup konut satışında Türk Lirası dönemine geçti!

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı…

FETÖ, TMSF’ye devredilen şirketler için harekete geçti!

FETÖ’nün bir Ali Cengiz oyunu daha ortaya çıktı. ABD’deki yabancı işadamlarına şirket kurduran örgüt üyeleri, TMSF’ye devredilen firmaları yeniden almak için harekete geçti. Yurtdışında toplanan himmet paralarının bu alımlarda kullanılması düşünülüyor.

İş adamları Bayburt'a yatırım yapmak için harekete geçti!

Başbakan Yıldırım'ın yatırım ve kalkınma hamlesi paketini açıklamasının ardından çok sayıda iş adamı Bayburt'a yatırım için harekete geçti.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

252 şirket TMSF'ye geçti!

AA Finans Masası'nın konuğu olan TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devrediler şirketler ile ilgili son bilgileri verdi. TMSF Başkanı Gül, 252 şirketin Fon bünyesine geçtiğini açıkladı.

Tüketici güven endeksi Ağustos'ta yükselişe geçti!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim kurulu Başkanı ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Türkiye ekonomisinin darbe girişiminin ardından normalizasyonu sağladığını belirterek, "Ağustos ayında tüketici güven endeksi yeniden yükselişe geçti'' dedi.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne ikinci meydan geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

erzurum Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi Haberi

erzurum Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı da tamamlandı. Söz konusu projenin tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezinde vatandaşların caddenin yoğunluğundan kurtulup nefes alabilecekleri toplamda 885 metrekarelik yeni bir yaşam alanı inşa edildi. Oturma alanları, yeşil alanlar, yapay şelale ve süs havuzları gibi peyzaj çalışmalarıyla birlikte hizmete sunulan Fil Geçti Köprüsü’nün her iki tarafında oluşturulan meydanlar şehrin görünümüne renk kattı. Ayrıca ismini tarihten alan Fil Geçti Köprüsü’nün alt geçit duvarları, köprünün ad ve özelliğini yansıtan figür ve Selçuklu motifleriyle süslendi. Tarihi...