02 / 05 / 2024

erzurum gözde kent mi oluyor

erzurum gözde kent mi oluyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi.

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımları için gözde ülke!

TÜİK 2019 Mart konut satış istatistiklerini değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Türkiye yabancı yatırımcılar için gözde bir ülke olmaya devam ediyor. Yabancılar hem oturmak hem de yatırım için ülkemizden ev almaya devam ediyor." dedi...

Üç büyük şehrin en gözde konut ve iş yeri lokasyonları!

3 büyük ildeki en gözde konut ve iş yeri bölgeleri araştırmasına göre konut ve iş yerinde İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de ise Çeşme öne çıkıyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Döviz, finans ve borsa üçgeninde yaşanan sarsıntıyla yatırımcıların riskleri arttı, gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu.

Konut üreticilerinin gözde bölgesi Pendik!

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

Türkiye’nin gözde yerlerinde toplam 39 adet arsayı satışa çıkaran ÖİB, 16 Ocak saat 17.00’ye kadar teklifleri kabul edecek. 

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

Gözde Grubu MyWay 202 teslim tarihi!

Toplam 202 adet daireden oluşan Gözde Grubu MyWay 202 projesinde daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte Gözde Grubu MyWay 202 teslim tarihi...

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Gözde Grubu projelerini tanıtmaya hazırlanıyor!

Gözde Grubu tarafından inşa edilen Gözde Kuşadası Hastanesi 30 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçti. Gözde Grubu bu sefer konut projelerini basına tanıtmaya hazırlanıyor.

Konut yatırımı yapılacak en gözde 10 bölge!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran, konut yatırımı için bu yılın gözde bölgelerini açıkladı.

erzurum gözde kent mi oluyor Haberi

erzurum gözde kent mi oluyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka oldu. Uyguladığı yönetim anlayışıyla yönettiği şehri cazibe merkezine dönüştüren Başkan Sekmen, "AK Belediyeler, ülke genelinde Avrupa ile yarışan yeni şehirler inşa ediyor. Olimpiyat şehri Erzurum'da inşallah Avrupa'nın en gözde kenti olacak" dedi. 


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm, ekonomi, tarım, spor, sanat ve üretimle ilgili yaptığı çalışmalarla ilgili Star Gazetesine değerlendirmede bulundu. Sadece yerel hizmetlerde değil tarımsal altyapıda bile vatandaşlara yardımcı olan Başkan Mehmet Sekmen, kalkınmayı her alanda sağladıklarım ifade etti. Sekmen, "2015 yılı yatırım programına alınarak ihalesi yapılan veya ihale süreci devam eden 67 sulama tesisi projemizin hayata geçmesiyle 91 bin 740 dekar arazi sulamaya açılacak. Yine bu yıl, hayvan içme suyu teminini sağlamak amacıyla 29...