09 / 05 / 2024

Erzurum Havalimanı projeleri

Erzurum Havalimanı projeleri

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen THY uçağı, bakıma alındı. Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler sürüyor.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Havalimanı Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Erzurum gündemini çok meşgul eden havalimanı pistine ilişkin son noktayı koyduklarına dikkat çekerek, "İnşallah temmuz ayı bitmeden buraya gelerek bu havalimanının açılışını hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Erzurum Havalimanı projeleri Haberi

Erzurum Havalimanı projeleri

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, bakıma alındı.


Kalkış için pistte manevra yaptığı sırada sol kanadı askeri hangara çarpan THY'ye ait "TK 2705" sefer sayılı Erzurum-İstanbul uçağı, hangarın bulunduğu alana çekildi.


Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler...