05 / 05 / 2024

Erzurum Horasan TOKİ ihale

Erzurum Horasan TOKİ ihale

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum'da arazi kavgası: 1 ölü, 16 yaralı!

Erzurum Horasan Aşağı Kızılca Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 1000 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Aziziye TOKİ başvuru tarihleri 2018!

Erzurum Aziziye TOKİ başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor.

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Horasan-Erzurum karayoluna yeni tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

Erzurum Horasan'a yeni altyapı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, erenler diyarı Horasan’da alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında önemli yatırımlara imza atıyor.

Erzurum Horasan Belediyesi'nden 30 köye yatırım!

Horasan Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. Köylerin umumi ihtiyaçları birer birer gideriliyor. 90 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, bunlardan 30 tanesine camii, imam evi, taziye ve kültür evi yaptı.

Erzurum Horasan'a yeni yatırım müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Sekmen, kurum ve ilçe yöneticileriyle Horasan’da belediye çalışmalarıyla ilgili gezi ve incelemelerde bulundu.

Erzurum Horasan TOKİ ihale Haberi

Erzurum Horasan TOKİ ihale

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2017/340777  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet Spor Salonu İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer : Erzurum

c) İşe...