02 / 10 / 2024

Erzurum Ilıca çalışmaları

Erzurum Ilıca çalışmaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmir'in iki ilçesinde yapı envanteri çalışmaları tamamlandı! Duvarsız otoparklara eksi puan geldi!

İzmir'in Bornova ve Bayraklı ilçelerinde başlatılmış olan yapı envanteri çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Afet Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Ali Güngör duvarsız otoparklara eksi puan geldiğini söyledi.

İstanbullu vatandaşlar dikkat! Bu hafta o ilçelerde planlı bakım çalışmaları sürüyor!

İstanbul'da bu hafta bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Kesintiler planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. İlgili ilçeler ve kesinti zamanları aşağıdaki gibidir...

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ Erzurum Ilıca 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Ilıca 2019 projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Darıca spor salonunun inşaat çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da inşa edilecek spor salonunun çalışmalarını başlatıyor.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Erzurum Ilıca çalışmaları Haberi

Erzurum Ilıca çalışmaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile teşkilat mensuplarının ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Akdağ, Başkan Orhan'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İlçede başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, yapılan hizmetler ve planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Orhan, kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarına vurgu yaparak, Ilıca'da yapımı devam eden 380 konut, 114 işyeri inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. Gezköy kentsel dönüşüm alanının yapılaşmaya hazır hale geldiğine işaret eden Başkan Orhan, bu çalışma sezonunda da buraya kazmayı vurmayı amaçladıklarını, Ilıca Yeşil Mahalle'nin...