01 / 05 / 2024

Erzurum Ilıca projeleri

Erzurum Ilıca projeleri

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Erzurum Ilıca'da 380 konut ve 114 işyerinin teslimi gerçekleşecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Şubat 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Tam 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje inşa edecek. İşte il il TOKİ projeleri...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

Erzurum Ilıca projeleri Haberi

Erzurum Ilıca projeleri

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da inşa edilen sosyal donatı alanı ve taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışa, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Ilıca Eski Mahalle Camii’nin yanında yaptırılan sosyal donatı alanı ve taziye evi halkın hizmetine sunuldu. 


Açılışta konuşan Başkan Orhan, “Kentsel dönüşümde önemli adımlar atıyoruz. Kısa bir sürede 340 konut, 114 işyerini tamamlayarak, hak sahiplerine teslim edeceğiz. 25 bin metrekare alana üzerine yapılan ve Ilıca’yı bölgenin mesire alanı haline getirecek proje için artık gün sayıyoruz. Yine inşaatı devam eden Ilıca belediye hizmet binası ve kültür merkezini de inşallah yılsonuna kadar tamamlayacağız” dedi.


Ilıca’nın gerek kentsel dönüşüm yatırımları, gerek termal turizm hamleleri ve gerekse belediyecilik bağlamında yapılan atılımlarla artık kabuğunu kırdığını...