28 / 04 / 2024

Erzurum konut atağı

Erzurum konut atağı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

TOKİ'den ucuz konut atağı! 24 ile 11.973 yeni konut geliyor! 6 Haziran'da başlayacak...

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden TOKİ, 24 ildeki 11 bin 973 yeni konut için Haziran'da düğmeye basıyor. 11.973 yeni konut için ihaleler Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek. İşte ihale ilanları yayınlanan TOKİ'nin 24 ildeki yeni projeleri...

Emlak Konut Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 12 arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO portföyünde bulunan İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 12 adet arsayı 7 Ocak'ta açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

Emlak Konut Ataşehir resmi kurum binası değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Erzurum’da 2018'de 8 bin 903 konut satıldı!

TÜİK 2018 yılı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Erzurum'da geçen yıl 8 bin 903 konutun satışı gerçekleşti.

Emlak Konut Ataşehir arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Erzurum’da 11 ayda 7 bin 986 konut satıldı!

TÜİK Kasım ayı Erzurum Konut Satış Verilere açıkladı. Bölgede Ocak-Kasım ayları döneminde ise 7 bin 986 konut el değiştirdi. İlde gerçekleştirilen konut satışları bir önceki yılın ekim ayına göre yüzde 15,30 oranında düşüş gösterdi.

İzka İnşaat'tan konut atağı!

İzka İnşaat Yönetim Kurlu Başkanı Azat Yeşil, 300 milyon TL yatırımla Bayraklı’da İzka Port projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni yatırımları ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Yeşil, ''Dalgalanmalardan etkilenmiyoruz'' dedi.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası'nın kesin kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı...

Erzurum'da Eylül ayında bin 38 konut satıldı!

TÜİK Eylül ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, bölgede Eylül ayında bin 38 konut satılırken, yıllık bazda bakıldığında 6 bin 48 konut el değiştirdi.

Erzurum’da 8 ayda 5 bin konut satıldı!

TÜİK Ağustos ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. İlde ay içinde 687, 2018'in Ocak-Ağustos ayları döneminde ise 5 bin 10 konut satışı gerçekleşti..

Erzurum konut atağı Haberi

Erzurum konut atağı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.  Başkan Sekmen, Tarihi Müceldili Konağı’nda düzenlenen basın toplantısında, TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Palandöken konutları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı’nın da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kentte büyük bir konut açığının bulunduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: “TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Eski Mal Meydanı’nda 579 konutun yapımı devam ediyor. Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum’u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle...