27 / 04 / 2024

erzurum Kültür Fuar Kongre ve spor Kompleksi son durum

erzurum Kültür Fuar Kongre ve spor Kompleksi son durum

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vaat ettiği projeleri bir bir gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Erzurum’un ve bölgenin önemli bir ihtiyacını daha gidermek için yeni bir yatırımı hayata geçiriyor.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Erzurum Aziziye'ye kültür merkezi geliyor!

Aziziye Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası ve kültür merkezi kazandırıyor. Ilıca’da yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezi ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Kültür Yolu projesiyle Erzurum Kalesi gün yüzüne çıkacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kültür Yolu Projesi’ni yerinde inceledi. Projenin uygulandığı inşaat alanını gezen Başkan Sekmen, mühendis ve mimarlardan projeyle ilgili brifing aldı.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

Erzurum Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi yıkımları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alirıza Kiremitçi açıklamasında, “Kamulaştırma çalışmalarının birinci etabını tamamladık. " dedi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi’nin 1. etap kamulaştırmaları tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük ve iddialı projelerinden biri olan Kültür Yolu Projesi’nin 1. Etap Kamulaştırma Çalışması tamamlandı. Proje kapsamında 18 tescilli sivil mimari örneği Tarihi Erzurum Evleri’nin restorasyonu başladı.

Erzurum'a Kültür Kampüsü geliyor!

Erzurum Valiliği ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nce, kentin sosyal yaşam ve kültürel faaliyetlerini destekleyici bir yatırım olan “Kültür Kampüsü Projesi” için protokol imzalandı.

Erzurum Kale çevresi Kültür Yolu'na dönüşüyor!

Erzurum Büyüksehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi, özellikle. 'Kültür Yolu Projesi' kapsamında Kale çevresindeki kamulaştırma, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Erzurum Kültür Yolu projesi hız kazandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Özellikle, 'Kültür Yolu Projesi' kapsamında Kale çevresindeki kamulaştırma, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Erzurum’da Kadınlar Kültür ve Dayanışma Merkezi kurulacak!

Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı yeni bir projeyi daha hayata geçirecek. Kaymakamlık bayanlara yönelik “Kadınlar Kültür ve Dayanışma Merkezi” kuracak. Proje, Türkiye Japon Büyükelçiliği'nin hibe programı kapsamında hazırlandı...

Erzurum'a kültür, fuar ve kongre merkezi yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan projeyle kente Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük kültür, fuar ve kongre merkezinin yapılması kararlaştırıldı   

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

erzurum Kültür Fuar Kongre ve spor Kompleksi son durum Haberi

erzurum Kültür Fuar Kongre ve spor Kompleksi son durum

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vaat ettiği projeleri bir bir gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Erzurum’un ve bölgenin önemli bir ihtiyacını daha gidermek için yeni bir yatırımı hayata geçiriyor. Kültür, Fuar, Kongre ve spor Kompleksi Büyükşehir Belediyesi’nce projelendirilerek yatırım programına alındı.


ERZURUM VE ÇEVRE İLLERİNİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erzurum’un ve çevre illerinin sanayi, endüstriyel, tarım, tekstil, otomotiv, gıda, sanat, eğitim, enerji ve yerel ürünlerinin bir alanda görücüye çıkmasını sağlayarak, paydaşlara daha hızlı ulaşmak, üretimi ve istihdamı artırmak üzere Fuar Merkezi; toplum yararına kültürel faaliyetler, iletişim, bilgi ve sanat faaliyetlerini uygun ortamlarda yürütmek üzere Kültür ve Kongre Merkezi; her yaştan vatandaşa sağlıklı bir yaşam sunabilmek için çok amaçlı Spor Merkezi, projelendirilerek yatırım programına alındı.


HER BÖLÜM KENDİ İÇİNDE BÜTÜNLÜK ARZEDECEK

Toplam 86 bin...