17 / 05 / 2024

erzurum meydanı nerede

erzurum meydanı nerede

Erzurum Yeniçeri Ağası Zakreci Ali Ağa tarafından yaptırılan, bulunduğu semt adıyla bilinen Gürcükapı Camii ile Ehmal camiini kavuşturacak proje gün sayıyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum'a ikinci meydanı kazandıracağını söyledi...

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi nerede? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde konut fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi kurası ne zaman? İşte TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla..

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Erzurum Palandöken Emekli Konutları'nın sahipleri belirlendi!

TOKİ Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı’nda hayata geçirilen konutların sahipleri belirlendi

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'ta yer alan 89 adet konutun kura çekilişi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

TOKİ Erzurum Mal Meydanı emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap'ta yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular 4 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

erzurum meydanı nerede Haberi

erzurum meydanı nerede


Erzurum Yeniçeri Ağası Zakreci Ali Ağa tarafından yaptırılan, bulunduğu semt adıyla bilinen Gürcükapı Camii ile Ehmal camiini kavuşturacak proje gün sayıyor. Yakutiye Belediye Başkanı ve adayı Ali Korkut, Erzurum'a ikinci meydanı kazandıracağını söyledi. İkinci bir tarihi meydana imza atmaya hazırlanan Ali Korkut, "Erzurum tarihi değerleriyle adeta bir hazine üzerinde oturmaktadır. Ancak bu hazine bizim dönemimize kadar saklı kalmıştı. Allah'ın izniyle tarihi hazinelerimizi gün yüzüne çıkaracağız ve şehrimize artı değerler katacağız. Gürcükapı veya diğer adıyla Aliağa camiyi çevreleyen meydan çalışmamızda bunlardan biri olacak. Aliağa Camiini Ehmal Camii ile birleştireceğiz. Alanı tamamen açarak rahat nefes alınmasını sağlayacağız. Yine buradaki mezbele görüntü, yani görüntü kirliliği kalkacak. Kot farkını da değerlendirerek burada tek katlı, dokuya uygun dükkanlar yapacağız. Ticareti devam ettireceğiz." dedi. 


İmza attığı...