18 / 05 / 2024

erzurum narman kapalı çarşı inşaatı

erzurum narman kapalı çarşı inşaatı

Narman Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan pansiyon ve kapalı çarşı binası görenleri şaşırtıyor. Diğer binalardan değişik olarak Venedik mimarisi olarak inşa kapalı çarşı ve pansiyon mimari yapısı ve estetiğiyle göz kamaştırıyor....

Erzurum Narman TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Narman 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Narman ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Narman ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Narman sosyal konut projesi... 

Erzurum Şehir Hastanesi açıldı!

400 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen, bin 500 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi açıldı...

Doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşulları yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşullarını yeniden belirledi. Bir çivi çakmanın bile yasak olduğu doğa harikası Kelebekler Vadisi, Akdamar Adası, Erzurum Narman Peribacaları gibi sit alanlarında artık bungalovlar ve çadır kampları yapılabilecek...

Narman Peribacaları doğal sit alanı oldu!

Erzurum’un Narman ilçesinde yer alan peribacaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resmen tescil edildi...

Narman Peribacaları Doğal Sit Alanı'na koruma kararı!

Erzurum ili, Narman ilçesinde bulunan Narman Peribacaları Doğal Sit Alanı'nın ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Erzurum Narman'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince Erzurum Narman'da riskli alan kararı alındı..

Erzurum Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz devam!

Sağlık Bakanlığınca inşa edilen ve tamamlandığında 265 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yaklaşık bin 400 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi'nin gelecek yıl hizmete girmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi'de 250 işyeri yaptırılacak!

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi 250 işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek. İşyerlerinin keşif bedeli 135 milyon 700 TL olarak belirlendi.

Erzurum Narman'daki 110 bina yenilendi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini ilçelerde de tüm hızıyla sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ilçeye konuşlanan Büyükşehir’in ekipleri yerleşim yerinde adeta mühendislik harikası işlere imza attı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2018'de hizmete girecek!

Sağlık Bakanlığınca kamu ve özel sektör iş birliğiyle yapımı sürdürülen, tamamlandığında 265 bin metrekare kapalı alanda 850 yatak kapasitesiyle hizmet verecek Erzurum Şehir Hastanesi, Doğu Anadolu'yu sağlık merkezi haline getirecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 26 arsayı satışa çıkardı!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 26 arsa 4 Ekim 2016 tarihinde kapalı teklif usulüyle satışa çıkıyor.

Erzurum Narman Şehitler Barajı'nın yüzde 89'u tamam!

Cihan İnşaat’ın yapımını üstlendiği, Erzurum’un Altın Gerdanlığı Narman Şehitler Barajının yapımı hızla devam ediyor. Söz konusu barajın dolusavak kazı işlerinin yüzde 89 oranında tamamlanmış olduğu belirtildi.

erzurum narman kapalı çarşı inşaatı Haberi

erzurum narman kapalı çarşı inşaatı

Erzurum Narman Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan pansiyon ve kapalı çarşı binası görenleri şaşırtıyor.


Diğer binalardan değişik olarak Venedik mimarisi olarak inşa kapalı çarşı ve pansiyon mimari yapısı ve estetiğiyle göz kamaştırıyor. Kapalı çarşı ve pansiyon olarak yapılan bina hakkında bilgi veren Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Yapımı devam eden kapalı çarşı ve pansiyon binamızda sona geldik en yakın zamanda hizmete açacağız. Bu mimarlık harikası binadan Erzurum'da hiç rastlamadım. İlkini biz yapıyoruz hizmete girdiği zaman yurt içi ve yurt dışından Peri Bacalarını ve ilçeyi gezmeye gelen turistlere önemli ölçüde hizmet vereceğini, bundan sonra ki yapılaşmalarda da Avrupa ve Amerika da olduğu gibi kullanışlı olmasının yanın da estetiğinin de göze hitap etmesi gerekir.” dedi.


İşleyen, pansiyonun 30 kişi kapasiteli olduğunu ve...